Učitavam... Molim pričekajte...

Primajte naše novosti


UVJETI PRODAJE I PRIVATNOST

UVJETI PRODAJE I PRIVATNOST

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća Pluramaks d.o.o. uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na email pluramaks@gmail.com

Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Pluramaks d.o.o. prodavaonice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, otprema, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta Pluramaks d.o.o. Zaprešić, Šibička 36

Pluramaks d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na Pluramaks d.o.o.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

 

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj u košaricu , odabrani proizvod se sprema u potrošačku  košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku  kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na email kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba izvršena.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze i ne dobijete s naše strane službenu potvrdu u roku 4 sata molimo Vas da nazovete na naš tel. 01/5612109.

 Informacije o dostavi:

Roba se šalje kupcu u roku 48 sati od datuma zaprimanja ukoliko nije naručeno neradnim danom.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan  prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom  radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Povrat/Reklamacija robe

POVRAT ROBE
Sva kupljena se roba može vratiti ako je nekorištena, neoštećena, kompletna u originalnoj ambalaži, u roku od 8 dana od dana kupnje. Kupac može zatražiti povrat novca (ako je plaćeno u gotovini i/ili direktnom uplatom na naš žiro račun) ili zamjenu za drugu robu, ali isključivo u istoj prodavaonici. Roba plaćena karticom može se samo zamijeniti.

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu  reklamaciju Pluramaks d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno unutar 8 dana od primitka naručene robe uz obavezno predočenje orginalnog računa i uz orginalnu ambalažu..

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena

 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Pluramaks d.o.o. nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošaća čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.

 

Kupac ima pravo na raskid ugovora iz članka 45. Zakona o potrošačima unutar 7 dana, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je kupac sam krivo naručio robu, roba se vraća na njegov trošak i zamjena se također šalje na njegov trošak ponovne dostave. U slučaju razlike uplate, prije slanja mora se podmiriti veća ili manja uplata za robu/uslugu.

 Pravila privatnosti:

Pluramaks d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

 

OSTALE NAPOMENE

 • Svi proizvodi su namjenjeni osobama starijima od 14 godina.
 • Osobe mlađe od 18 godina ne smiju naručivati putem webshopa (propisano zakonom RH).
 • Rc modeli nisu igračke, nepravilnim rukovanjem mogu nanijeti štetu.
 • Rc modeli se moraju koristiti u propisanim uvjetima za pojedini model.
 • Pluramaks d.o.o. ne odgovara za nastalu direktnu ili indireknu štetu korištenjem rc modela.
 • Svi proizvodi sa oznakom RTR ili RTF ne znače uvijek da se mogu odmah korisiti bez predhodnog podešavanja. Pluramaks d.o.o. ne odgovara za proizvode koji nisu 100% kalibrirani.
 • Garancija na sve modele iznosi 14 danan od dana isporuke ako nije drugačije navedeno.
 • Garancija se odnosi na tvorničku ispravnost uređaja.
 • Svaki kupac je dužan provjeriti ispravnost uređaja prije nego što nastupi korištenje.
 • Garancija isključivo vrijedi u koliko nema tragova vidljivog korištenja i/ili fizičkih oštećenja na modelu.
 • Garancija na baterije iznosi 7 dana od dana isporuke ako nije drugačije navedeno.
 • U koliko je model u garantnom roku reklamiran i ispunjava sve uvjete  troškove transporta prema kupcu snosi Pluramaks d.o.o.
 • Uređaj nakon kupnje je moguđe vratiti i zamijeniti za drugi u roku 7 dana u koliko nije korišten.
 • Zadržavo pravo promjena cijena bez predhodnog najavljivanja.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

________________________________________________________

Sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.n. BR. 41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovor u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama, pri čemu, ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte na adresu:

Pluramaks d.o.o.

Šibička 36

10290 Zaprešić

________________________________________________________

 

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.